پرداخت درب منزل برای تمام شهرهای ایران

طرز تهیه 15 سالاد کامل و مقوی (قسمت دوم)

نوشته شده توسط مهدیه کلانتری 2019/03/21 23:13:33 0 نظرات

سالاد هایی که می توانند نقش یک غذای کامل را برای شما داشته باشند، کم نیستند، سالاد هایی که علاوه بر به همراه آوردن سلامت و شادابی می توانند همه نیاز های غذایی شما را هم برطرف کنند. در این مقاله از مجله برندس به معرفی و البته طرز تهیه 15 نوع سالاد کامل، مقوی و مفید خواهیم پرداخت. 
یک ظرف سالاد می تواند فراتر از یک ظرف پیش غذای جانبی و فراتر از یک پیش غذا یا خوردنی اشتها آور باشد. حتی فراتر از چندین نو از سبزیجات که در یک ظرف شیشه ای تزئین شده اند. این مقاله کامل و جامع برای ورزشکاران، افرادی که به سلامت خود اهمیت می دهند و همچنین افرادی که از سالاد متنفرند، حرف هایی برای گفتن دارد. در این قسمت با مجله برندس همراه باشید تا طرز تهیه 15 سالاد خوشمزه را به شما آموزش دهیم:

8. سالاد بزرگ ایتالیایی

 


مواد لازم:
بوته سیر خرد شده
نمک
2 قاشق سوپخوری مایونز
2 قاشق سوپخوری سرکه قرمز
نصف قاشق چایخوری پونه کوهی خشک شده
یک چهارم فنجان یا 2 قاشق سوپخوری روغن زیتون خالص
فلفل
1 کاهوی بزرگ خرد شده
1 کاسنی قرمز خرد شده
یک چهارم کاهوی سالادی خرد شده
1 برگ کرفس نازک و خرد شده
نصف پیاز قرمز خرد شده
نصف فنجان گوجه گیلاسی
یک چهارم فنجان زیتون سبز
8 عدد فلفل سبز
1 فنجان پنیر پارمسان
دستور تهیه:
در یک کاسه بزرگ، سیر را در مقدار زیادی نمک بخوابانید و در مایونز، سرکه و پونه غلت دهید، سپس به روغن زیتون آغشته کنید و فلفل را اضافه کنید. تمامی مواد را اضافه کنید و به خوبی هم بزنید. سالاد شما آماده سرو است. این سالاد خوشمزه را می توانید در کنار استیک سرو کنید.


9. سالاد گوشت گاو کباب شده تایلندی

 


مواد لازم:
120 گرم استیک گاو
1 قاشق سوپخوری روغن کانولا
نمک و فلفل
یک چهارم فنجان آب
3 قاشق سوپخوری سس ماهی آسیایی
3 قاشق سوپخوری آب لیموی تازه
1 قاشق چایخوری سس سیر تند
1 خیار بدون پوست خرد شده
یک چهارم پیاز قرمز خرد شده
1 فنجان جوانه لوبیا
نصف فنجان برگ نعنای رنده شده
2 قاشق سوپخوری بادام زمینی نمکی خشک خرد شده
دستور تهیه: 
فر را از قبل گرم کنید. استیک ها را به روغن ، نمک و فلفل آغشته کنید. آنها را در دمای بالای فر گریل کنید و یک بار بچرخانید. در همین زمان، در یک کاسه کوچک، آب را همراه با شکر گرم کنید تا زمانی که شکر کاملا در آب حل شود. محلول آب و شکر را به یک کاسه بزرگتر انتقال دهید. سیر، سس ماهی و آب لیمو را اضافه کنید و اجازه دهید خنک شود. سپس خیار، پیاز، جوانه لوبیا، نعناع و تکه های استیک را اضافه کنید و خوب هم بزنید. با بادم زمینی تزیین کنید و با لیمو نوش جان کنید. 


10. سالاد کاسنی همراه با صدف خوراکی و ذرت کباب شده

 


مواد لازم:
2 خوشه ذرت از پوست درآمده
یک چهارم فنجان روغن زیتون خالص
نمک
فلفل
2 موسیر کوچک که یکی از آنها کاملا خرد شده و یکی برش های نازک خورده
7 بوته سیر که 4 تا از آنها کوبیده شده و 3 تا از آنها ریز ریز شده
1 برگ بو
24 عدد صدف خوراکی 
2 قاشق سوپخوری آب لیموی تازه
پوست لیموی رنده شده
2 گوجه فرنگی بیضی شکل بدون پوشت و یک چهارم شده
250 گرم برگ کاسنی فرنگی خرد شده
2 شاخه کرفس بدون پوست و برش خورده
دستور تهیه:
یک ماهیتابه یا فر را از قبل گرم کنید. ذرت را با کمی روغن زیتون و نمک و فلفل در آن بریزید. در حرارت بالا آن را کباب کنید و ذرت ها را پشت و رو کنید تا زمانی که همه جای آن زغال مانند شود. اجازه دهید خنک شود و سپس دانه های آن را جدا کنید. در یک روغن دان یا ماهی تابه، موسیر، سیرهای خرد شده و برگ بو را به جوش آورید. سپس  صدف ها را اضافه کنید و با دمای بالا تا زمانی که صدف ها باز شود آنها را بپزید. سپس گوشت ها را از ضدف بیرون آورید و  درشت درشت خرد کنید.
آب گوشت صدف ها را در یک ماهی تابه یا روغن دان صاف کنید و در دمای بالا بجوشانید تا زمانی که 3 قاشق سوپخوری از آن باقی بماند. سپس به یک کاسه کوچک انتفال دهید و اجازه دهید خنک شود. آب لیمو، پوست لیموی رنده شده، گوجه ها، موسیر و سیر کوبیده شده را اضافه کنید. در یک چهارم فنجان روغن هم بزنید و نمک و فلفل را چاشنی آن کنید. در یک کاسه بزرگ، کاسنی فرنگی، کرفس و ذرت را ترکیب کنید. با چاشنی تزیین کنید و هم بزنید و نوش جان کنید. بهتر از این سالاد را پس از آماده شدن میل کنید و در یخچال نگهداری نکنید.

 

11.  سالاد اسفناج همراه با مرغ دودی، سیب، گردو و گوشت نمک زده

 


فصل پاییز را با این سالاد خوشمزه و رضایت بخش جشن بگیرید. ما از مرغ دودی موجود در سوپر مارکت ها در این سالاد استفاده کرده ایم. البته شما می توانید آن را از قصابی ها تهیه کنید. اگر عاشق طعم ترش هستید می توانید از یک قاشق سرکه بیشتر در آن استفاده کنید.
مواد لازم:
سه چهارم فنجان گردوی خرد شده
125 گرم تکه های گوشت نمک زده
2 قاشق سوپخوری سرکه سفید یا قرمز
1 قاشق چای خوری خردل
سه چهارم قاشق چایخوری نمک
یک چهارم قاشق چایخوری فلفل سیاه
یک سوم فنجان روغن پخت و پز
350 گرم گوشت سینه بدون استخوان  سینه
500 گرم اسفناج بدون ساقه، برگ های شسته شده
1 پیاز قرمز کوچک کاملا خرد شده
1 سیب ترش بدون پوست و خرد شده
دستور تهیه:
فر را در دمای 350 درجه تنظیم کنید و گردوها را در آن برشته کنید تا زمانی که طلایی قهوه ای شود (حدود 8 دقیقه). سپس اجازه دهید خنک شود. در یک ماهیتابه بزرگ، گوشت های نمک زده را بپزید تا زمانی که خشک و ترد شود. گوشت ها را روی کاغذ خشک کنید و سپس خرد کنید. در یک لیوان یا کاسه استیل ضد زنگ سرکه را با خردل، نمک و فلفل مخلوط کنید و سپس در روغن حل کنید. در یک کاسه بزرگ 2 قاشق سوپخوری از چاشنی را با مرغ ترکیب کنید. اجازه دهید 5 دقیقه در آن بماند تا مرغ کاملا به چاشنی آغشته شود. سپس گردوها، گوشت، اسفناج، پیاز، سیب و باقی مانده چاشنی را به آن اضافه کنید و نوش جان فرمایید.


12. سالاد بادمجان، عدس و بلغور

 


این سالاد در واقع دو سالاد در یک ظرف است. مخلوطی خوش طعم و تند از عدس، بادمجان و مخلوطی خنک از خیار و گوجه فرنگی است. هر کدام جداگانه خوب هستند اما ترکیبشان با یکدیگر بهتر است.
مواد لازم:
یک فنجان عدس
5 فنجان آب
2 قاشق چایخوری نمک
1 فنجان بلغور
5 قاشق سوپخوری روغن زیتون
1 پیاز خرد شده
1 بادمجان بدون پوست که به 4 قسمت نازک تقسیم شده
3 قاشق سوپخوری رب گوجه
نصف قاشق چایخوری سس فلفلی تاباسکو
4 پیازچه خرد شده، فقط قسمت های سفید
1 فنجان جعفری تازه خرد شده
1 خیار دانه دارد بدون پوست کبای شده که از درازا به دو نیم تقسیم شده
1 گوجه کباب شده
دستور تهیه: 
در یک ماهیتابه متوسط، عدس ها، سه و نیم فنجان آب و 1 قاشق چایخوری نمک را ترکیب می کنیم. با دمای پایین به جوش می آوریم و 10 دقیقه اجازه می دهیم به آرامی بجوشد. بلغور را در آن هم می زنیم و به پختن ادامه می دهیم تا زمانی که عدس و بلغور کاملا ترکیب شده باشند. از روی حرارت بر می داریم و برای 5 دقیقه آن را کنار می گذاریم.
در همین زمان، در یک ماهیتابه نچسب، 3 قاشق سوپخوری روغن را داغ می کنیم. پیاز را اضافه می کنیم و 5 دقیقه تفت می دهیم تا شفاف شود. سپس باقی مانده روغن را اضافه می کنیم و بادمجان ها را نیز درون ماهیتابه میریزیم و به مدت 2 دقیقه می پزیم. سپس رب گوجه وآب باقی مانده و 1 قاشق چایخوری نمک  اضافه می کنیم. تا زمانی که بادمجان کاملا پخته شود و هیچ آبی درون ماهیتابه باقی نماند صبر میکنیم (حدود 20 دقیقه). ماهیتابه را از روی حرارت بر می داریم و مخلوط عدس، سس فلفلی، پیازچه و نیمی از جعفری ها را را به بادمجان ها اضافه می کنیم. در یک کاسه کوچک ، باقی مانده جعفری ها و خیار و گوجه را ترکیب می کنیم و در کنار سالاد عدس سرو می کنیم.


13.  سالاد گوشت و پنیر بر روی نان چاودار

 


مواد لازم:
4 تکه نان چاودار دانه دار که به قسمت های یک دوم تقسیم شده
یک چهارم به اضافه 1 قاشق سوپخوری روغن کانولا
3 قاشق سوپخوری دانه خردل
2 قاشق سوپخوری سرکه سیب
فلفل
1 فنجان کرفس خرد شده (3 شاخه)
500 گرم گوشت ران دودی نصف شده
160 گرم پنیر گرویر خرد شده (2 فنجان)
یک چهارم فنجان پیاز کوهی خرد شده
دستور تهیه:
فر را تا دمای 350 درجه از قبل گرم می کنیم.  نان را روی سینی فر با دو قاشق سوپخوری روغن  برشته می کنیم. بعد اجازه می دهیم تا خنک شود. در یک کاسه بزرگ، خردل را با مایونز و سرکه ترکیب می کنیم و هم میزنیم. و در 3 قاشق سوپخوری روغن مخلوط می کنیم و فلفل را به آن اضافه می کنیم. سپس گوشت ، کرفس، پنیر، پیاز کوهی و نان چاودار را اضافه می کنیم. خوب هم میزنیم و سرو می کنیم. سالاد خوشمزه و مقوی ما آمادست!


14. سالاد کدوی برشته و جوانه مخلوط

 


این سالاد فوق العاده خوش طعم و مقوی، برای گیاهخواران بسیار گزینه ی مناسبی است .
مواد لازم:

2 کدوی متوسط که دانه هایش جدا شده و از درازا به 2 قسمت تقسیم شده
یک چهارم فنجان به اضافه دو و نیم قاشق سوپخوری روغن زیتون خالص
2 قاشق چایخوری فلفل قرمز
نمک
فلفل سیاه
1 قاشق چایخوری تخم گشنیز
2 فنجان برگ گشنیز
1 فنجان برگ جعفری
1 بوته سیر خرد شده
1 قاشق چایخوری پودر فلفل سروانو
یک و نیم قاشق چایخوری پوست لیموی رنده شده
یک چهارم فنجان آب سرد به اضافه 2 قالب یخ بزرگ
2 فنجان جوانه مخلوط مانند جوانه لوبیا، عدس و یونجه
نصف فنجان دانه های انار
یک فنجان ماست
نمک برای طعم دار کردن
دستور تهیه:

فر را از قبل تا دمای 400 درجه گرم کنید. بر روی یک سینی فر بزرگ، کدو را همراه با یک چهارم فنجان روغن برشته کنید و فلفل قرمز را به آن اضافه کنید. نمک و فلفل سیاه را به آن بیفزایید و برای 30 دقیقه آن را کباب کنید تا زمانی که کاملا ترد شود . در همین زمان، در یک بشقاب، دانه های کدو را همراه با نصف قاشق سوپخوری روغن و نمک و فلفل سیاه برشته کنید و هر 5 دقیقه آن را زیر و رو کنید تا هر دو لایه آن کاملا قهوه ای و خشک شود. سپس اجازه دهید خنک شود.
در یک روغن دان کوچک، دانه های گشنیز را با دمای بالا تفت دهید تا زمانی که معطر شود. سپس آنها را به یک هاون انتقال دهید و بکوبید تا تبدیل به پودر شوند. سپس پودر گشنیز را در مخلوط کن بریزید و سیر، جعفری، گشنیز،  فلفل، نصف قاشق چایخوری از پوست لیموی رنده شده، آب سرد و تکه های یخ را به آن اضافه کنید. آنها را مخلوط کنید تا زمانی که کاملا نرم شوند. سپس نمک را اضافه کنید.
در یک کاسه متوسط، جوانه ها و دانه های انار را با 2 قاشق سوپخوری روغن زیتون و 1 قاشق سوپخوری پوست لیمو ترکیب کنید. نمک اضافه کنید. ماست را در 4 کاسه کم عمق تقسیم کنید. سالاد را در کاسه ها بریزید و روی آنها یک لایه کدو قرار دهید. روی آن نمک و دانه های کدو بپاشید و سرو کنید. این سالاد خوشمزه را می توان در ظرف کاملا پوشیده ی در بسته به مدت 3 الی 4 روز در یخچال  نگهداری کرد.


15. سالاد کلو و توفو(خمیر سویا) با نارگیل

 


مواد لازم:
1 فنجان برنج قهوه ای دانه کوتاه
نمک
یک سوم فنجان روغن زیتون خالص
1 قاشق چایخوری روغن کنجد سرخ شده
2 قاشق سوپخوری سس سویا
750 گرم ساقه کلم خرد شده
نصف فنجان تکه های نارگیل غیر شیرین
250 گرم خمیر سویا که به تکه های یک چهارم تقسیم شده (حدود 2 فنجان)
دستور تهیه:
فر را تا دمای 350 درجه از قبل گرم کنید و قفسه فر را به صورت بالا و پایین قرار دهید. در یک ماهیتابه، برنج را با 2 فنجان آب و مقداری نمک ترکیب کنید و به جوش آورید. روی حرارت کم و برای 35 دقیقه آن را بجوشانید تا برنج نرم شود. در یک کاسه کوچک، روغن زیتون را با روغن کنجد و سس سویا ترکیب کنید. دو سوم چاشنی را به یک کاسه بزرگتر انتقال دهید و کلم، نارگیل و خمیر سویا (توفو) را اضافه کنید و هم بزنید و مواد را بر روی دو سینی فر قرار دهید. برای 25 دقیقه آن ها را بپزید تا زمانی که ترد شوند. سپس آنها را به یک ظرف بزرگ منتقل کنید و با باقی مانده چاشنی ترکیب و سرو کنید.

منبع: Allrecipes

ارسال یک نظر


لطفا اطلاعات تماس خود را وارد کنید تا کمتر از 2 ساعت بهترین قیمت و موجودی کالا را به شما اعلام کنیم