تهران پرداخت درب منزل

6 چیزی که هرگز نباید داخل مخلوط کن ریخته شوند!

نوشته شده توسط مهدیه کلانتری 2019/08/12 21:24:43 0 نظرات

مخلوط کن‌ ها میتونن یکی از بهترین دوست های شما تو آشپزخونه باشن ، اونها همه کار واستون انجام میدن ، از درست کردن اسموتی های شیرین گرفته تا سس های خوشمزه! مخلوط کن ها از کاربردی ترین وسایل آشپزخونه ها به شمار میرن که شما میتونین خوشمزه ترین غذاهارو تو کمترین زمان ممکن آماده کنین.

مهم نیست که شما چه نوع مخلوط کنی رو در آشپزخونتون دارین ، چند نکته ی ایمنی وجود داره که شما باید وقتی ازشون استفاده میکنین ، حتما رعایت کنین.  برای مثال شما باید مراقب چیزهایی که داخل مخلوط کن میندازین باشین، اونها ممکنه مخلوط کن‌تون رو بشکنن یا حوادث خطرناکی به وجود بیارن و خیلی چیزهای دیگه که ممکنه به راحتی ازشون رد شین و رعایتشون نکنین .

 

 

برای اینکه بتونین عمر دستگاهتون رو بیشتر کنین ، ما یه لیست از وسایلی که نباید داخلش بندازین تهیه کردیم .

1. مواد غذایی سفت و چسبناک

مخلوط کن‌تون رو در بهترین شرایط نگه دارین و سعی نکنین ازش برای مخلوط کردن موادی که تحملش رو نداره استفاده کنین. بعضی از مواد غذایی مثل سیب زمینی ، خمیر و ... ممکنه در نگاه اول بسیار مناسب به نظر برسن و شما رو گول بزنن اما در حقیقت بسیار سفت و چسبناکن . ممکنه که شما وسوسه بشین و فقط یکی از این مواد سفت و چسبناک رو داخل مخلوط کن بندارین و اجازه بدین خردش کنه ، هم بزنه و مخلوطش کنه اما این کار کاملا اشتباهه و ممکنه به مخلوط کن آسیب بزنه . اگه مواد داخل مخلوط کن سفت و بزرگ باشن ممکنه محیط برای افرادی که در آشپزخونه هستن نا امن بشه ، بخاطر اینکه مواد غذایی سفت باعث میشن مخلوط کن سخت تر کار کنه ، داغ بشه ، بسوزه و خطر آتش سوزی و الکتریکی افزایش پیدا کنه.

اگه این دلیل کافی ای برای ننداختن مواد غذایی سفت و چسبناک داخل مخلوط کن نیست، پس بیاین صادق باشیم، این وحشتناک ترین راه برای درست کردن پوره سیب زمینیه، قطعا نرم و خوشمزه نمیشه، نتیجه ای که انتظارش رو دارین به شما نمیده و در نهایت با یه فاجعه مواجه میشین. چنین چیزی در خمیر هم صدق میکنه، وقتی مخلوط کن نتونه خمیر رو به خوبی مخلوط کنه قطعا برای پختش مشکل به وجود میاد ، ممکنه داخل خمیر توده های آرد باقی بمونن و هیچکس همچین چیزی رو نمیخواد. بجای استفاده از مخلوط کن برای این مواد غذایی ، از مخلوط کن های بزرگ مخصوص استفاده کنین ، اینطوری نه تنها نتایج بهتری میگیرین بلکه خطر آتش سوزی رو به صفر میرسونین.

2. مواد غذایی چسبنده

همه ی ما عاشق غذاهای خشک شده ایم ، اما مطمئنا مخلوط‌ کن ها برای اینکار مناسب نیستن.

مخلوط کردن گوجه ها و میوه های خشک شده نه تنها دشواره ، بلکه اغلب اوقات باعث میشه روی تیغه های مخلوط کن بچسبن. در نتیجه شما با یه ظرف کثیف مواجه میشین که مواد غذایی روش چسبیدن و تمیز کردنش یه دردسر بزرگه! و اگه شما خوب تمیزش نکنین، ممکنه دفعه های بعد که از مخلوط کن استفاده میکنین ، مواد داخلش با موادی که به مخلوط کن چسبیده، ترکیب شه و یه مزه ی عجیب و غریب از آب دربیاد!

دلیل دیگه ای که شما باید از مخلوط کردن مواد غذایی چسبنده در مخلوط کن اجتناب کنین اینه که موادی که روی تیغه ها چسبیدن، ممکنه تیغه هارو کند کنن و شما مجبور شین تیغه ها و یا خود دستگاه رو تعویض کنین، چون دیگه مثل قبل کار نمیکنه!

اگه مجبورین مواد غذایی خشکتون رو با مخلوط کن مخلوط کنین، پس قبل از ریختن داخل مخلوط کن اونهارو با آب و یا آبمیوه خیس کنین. این کار باعث میشه مواد غذایی راحت تر مخلوط شن و خطر آسیب به دستگاه کمتر شه.

3.مواد غذایی سفت و سخت

مخلوط کردن مواد غذایی ای که سفت و سختن میتونه آسیب زیادی به اکثر مخلوط کن ها برسونه. شایع ترین مشکلات وقتی رخ میده که شما سعی کنین مواد غذایی فوق العاده سفت و سخت رو مخلوط کنین. مثل مواد غذایی یخ زده و یا ادویه جات پودر نشده مثل زنجبیل.

این مواد ممکنه شامل موارد زیر بشن :

میوه های یخ زده
سبزیجات یخ زده
تکه های یخ
ادویه جات پودر نشده
دانه های قهوه
البته که غذاها و نوشیدنی های یخ زده از محبوب ترین غذاهایی هستن که شما میتونین به عنوان دسر سرو کنین ، نگران نباشین ، شما مجبور نیستین ازشون بگذرین!

ساده ترین راه برای حل این مشکل اینه که قبل از مخلوط کردن میوه ها و سبزی های خشک شده اونهارو کمی آب کنین. برای غذاهایی که در دستور پختشون یخ دارن ، بهتره شما بطور جداگونه یخ هارو خرد کنین و بعد با بقیه مواد داخل مخلوط کن بریزین.

4. مواد غذایی فیبردار که به سختی خرد میشن

گرچه مواد غذایی فیبر دار بخش مهمی از رژیم سالم و متعادل هستن ولی میتونن تا حد زیادی برای مخلوط کن ها سنگین باشن. بروکلی یکی از بدترین اونهاست که به هیچ وجه نباید داخل مخلوط کن مخلوط شه، مگر اینکه قبل از مخلوط شدن بخارپز شه!

حتی اگه مخلوط کن شما بهترین مخلوط کن موجود در بازار باشه، مواد غذایی فیبردار رو خوب مخلوط نمیکنه و فقط تیکه تیکشون میکنه. این باعث میشه موقع تمیز کردن مخلوط کن هم به دردسر بیفتین!

اگه مجبور شدین که کلم بروکلی رو با مخلوط کن مخلوط کنین ، پس حداقل مقدار کمی مایعات بهش اضافه کنین تا مخلوط شدنش راحت تر بشه و به دردسر نیفتین!

5. مایعات داغ

 

 

وقتی مایعات داغ رو داخل مخلوط کن میریزین باید حسابی مراقب باشین . این واقعا مهمه که وقتی مایعات داغ مثل سوپ و یا قهوه رو داخل مخلوط کن میریزین احتیاط کنین.

مایعات داغ داخل مخلوط کن میتونن بخار داغ زیادی تولید کنن و این باعث میشه فشار داخل مخلوط کن زیاد بشه و وقتی در در مخلوط کن رو برمیدارین مواد داخلش بیرون بپاشه. حتی اگه در مخلوط کن به مدت طولانی بسته بمونه باعث میشه بخار داغ به مخلوط کن آسیب بزنه و بسوزه ! 

اگه مخلوط کن شما بسیار ارزونه و کیفیتیش نسبتا پایینه، بخار داغ میتونه تیغه های داخلش رو کند کنه و کارایی مخلوط کن رو کاهش بده و درنهایت شما باید اون رو زودتر از زمانی که انتظار داشتین تعویض کنین.

پس اگه ممکنه همیشه قبل از مخلوط کردن مایعات داغ اون رو سرد کنین و بعد ازینکه مخلوط شد، دوباره گرمش کنین.

6. قاشق ها ( تمام لوازم آشپزی)

این چیزیه که همه میدونن اما اجازه بدین به همه یادآوری کنیم که هیچوقت نباید وسایلی مثل قاشق رو داخل مخلوط کن بندازیم! قاشق،چنگال، چاقو و یا هرچیزی که برای فشار دادن مواد غذایی داخل مخلوط کن استفاده میکنین، ممکنه به تیغه های چرخشی گیر کنه . این نه تنها باعث میشه به مخلوط کن آسیب برسه و غذا به همه جا پخش بشه، بلکه برای شماهم خطرناکه!

اگه فراموش کردین و قاشق داخل مخلوط کن جا موند بهترین راه اینه که مخلوط کن رو خاموش کنین، اون رو از پایه جدا کنین، درش رو باز کنین و با یه وسیله ی دیگه قاشق رو دربیارین ، بعد دوباره از مخلوط کن استفاده کنین. فقط یادتون باشه که قبل از روشن کردن مخلوط کن مطمئن شین درش به خوبی بسته شده!

با رعایت همه ی این نکات میتونین استفاده ی ایمن تر و بهتری از مخلوط کنتون داشته باشین و خطر آسیب رو کاهش بدین.
 

منبع: learn.compactappliance

ارسال یک نظر


لطفا اطلاعات تماس خود را وارد کنید تا موجودی و قیمت را به شما اعلام کنیم.متشکریم