با ساندویچ ساز چی بپزم؟

نوشته شده توسط Tara Nomiri 2020/10/16 08:52:40 0 نظرات

با ساندویچ ساز چی بپزم؟


داشتن یه ساندویچ ساز تو آشپز خونه واقعا ضروریه؟


غذا خوردن یکی از اون لذتهای دنیاست که  هیچوقت نمیشه اونو ندیده گرفت وبی تفاوت از کنارش گذشت،چون دقیقا سلامت جسم وسلامت روانمون ارتباط مستقیم با سبک غذا خوردمون داره، مخصوصا در این روزها که همه افراد خانواده برای تامین مخارج زندگی کم وبیش سخت کار میکنن خوب، مسلما وقتی خسته از سرکار برمیگردیم انگار درست کردن غذا  میشه سخت ترین کار دنیا ،اینجاست که یه دستگاه ساندویچ ساز واقعا کار راه اندازه وجای خالیشو تو آشپز خونه احساس میکنیم چون  خیلی راحت و کم دردسرو  با مواد اولیه سالم و متنوع  و کمی خلاقیت میتونیم انواع ساندویچ ها و اسنک ها رو درست کنیم و از خوردن اون کنار افراد خانواده لذت ببریم مخصوصا بچه ها که عاشق ساندویچ واسنک هستن.


الان مسلما دو تا سوال براتون پیش میاد؟!

1- چه دستگاه ساندویچ سازی رو بخرم و معیارهام برای خرید و انتخاب درست  چی باشه؟
2- و با دستگاه ساندویچ ساز چه ساندویچ هایی رو میتونیم درست کنم؟

معیارهایی که باید برای خرید یک دستگاه ساندویچ ساز در نظر بگیریم:


اول انواع ساندویچ سازها رو بررسی کنیم بعد بریم سراغ معیارها:


ساندویچ سازها  بسته به نیازمون چند نوع مختلف دارن . رایج‌ترین نوع این دستگاه‌ها که در خانه‌های ایرانی بیشتر ازش استفاده میشه، صفحاتی دارند که نان تست هم  در آن قرار می‌گیره و برای درست کردن انواع ساندویچ و اسنک مناسبه. بعضی از ساندویچ‌‌سازها صفحه‌های گریل هم دارند که امکان گریل کردن گوشت و سبزیجات رو هم به شما میدن.

نوع دیگر ساندویچ ‌ساز که بیشتر برای صبحانه درست کردن به کارتان میاد دستگاه وافل‌ساز خونگیه که مانند ساندویچ‌ساز کار می‌کنه اما شکل صفحات اون متفاوته. دستگاه وافل‌ساز دوتا  صفحه داره که معمولا از جنس تفلون، چدن یا آلومینیوم ساخته میشه و سطح آن به شکل وافل پنجره‌ایه .وافل‌ معمولا انتخاب خوشمزه‌ای برای صبحانه‌ است که با دستگاه وافل‌ ساز به ‌سرعت و به ‌سادگی آماده میشه.جالبه بدونید  که با دستگاه ساندویچ‌ساز، میشه پیتزا هم  درست کرد! درپستهای بعدی طرزتهیه اش و حتما بهتون میگم.


برای معیارهامون باید به این نکات توجه بکنیم:


1-توان مصرفی:
یکی از مزایای که درست کردن ساندویچ در خانه داره کاهش هزینه‌های غذا خوردن در رستورانه. اما اگر در انتخاب دستگاه ساندویچ‌ ساز دقت نکنیم ممکنه به خاطر مصرف بالای برق هزینه امون  اضافه تر هم بشه ! پس باید دقت کنیم که توان مصرفی حدود 750 وات داشته باشه که برای مصرف خونگی  خیلی بهتره،(محدوده توان مصرفی ساندویچ ساز ها بین 640-1400 واته)


2-صفحات دستگاه:
در مورد صفحات دستگاه باید به چند نکته دقت کنیم؛ اول اینکه دستگاهی انتخاب کنیم که صفحات نچسب داشته باشد تا به‌راحتی و بدون نگرانی از چسبیدن مواد غذایی به آن ساندویچمونو درست کنیم؛و به راحتی هم بتونیم تمیزش کنیم. دستگاه‌هایی که صفحات متحرک دارن گزینه خیلی بهتری هستن، چون شست‌وشوی صفحات به‌را حتی انجام میشه و دیگه از بابت آسیب دیدن قطعات الکترونیکی دستگاه نگرانی نداریم.


3-ظرفیت:
بیشتر ساندویچ‌سازهای موجود در بازار، ظرفیت درست کردن ۲ یا ۴ تا ساندویچ رو دارن. با توجه به تعداد اعضای خانواده و میزان مصرمون، ساندویچ ‌ساز مناسب را تهیه کنیم. چرا که اگر ظرفیت پائین‌تر از حد نیاز خودمون  انتخاب کنیم فرآیند درست کردن ساندویچ هامون  طولانی تر میشه و مجبوریم  چند بار از دستگاه استفاده کنیم.


4-عایق حرارتی:
تقریبا همه ساندویچ‌ سازها در قسمت دسته‌ها عایق حرارتی دارن. اما بهتره عایق حرارتی دستگاهی که می‌خریم به دسته‌های آن محدود نشود و تمام دستگاه از این عایق برخوردار باشه تا در فرآیند درست کردن ساندویچ خیالمون  از بابت سوختگی راحت باشه!


حالا با توجه به شناخت نسبی که از دستگاه ساندویچ ساز بدست آوردیم، بریم یه گشتی بزنیم تو برندس و با توجه به سلیقه و نیازتون دستگاه مورد نظرتونو انتخاب کنید. البته همیشه همکارانمون تو مجموعه برندس به شما کمک  میکنن که بهترین و نابترین انتخاب رو داشته باشین.

                    انواع دستگاه سازندویچ ساز 

 

سورپرایز


خوب یکی از اون  اسنک های  خوشمزه ای که  که میتونیم با دستگاه ساندویچ ساز درست کنیم:این اسنک که خیلی راحت ، هم  میشه با گوشت درست کرد،هم  با مرغ و هم انواع ژامبون‌ها؛ که البته  بستگی به سلیقه و ذائقه  شما داره .البته  در پستهای بعدی دستور پخت ساندویچ ها واسنک های بیشتری رو براتون میذارم.امیدوارم مورد پسندتون واقع بشه.


مواد لازم:


قارچ( ۱۰۰ گرم)
پیاز متوسط( ۱ عدد)
رب گوجه فرنگی( به میزان لازم)
پنیر پیتزا( به میزان لازم)
نان تست( ۸ عدد)
گوشت چرخ کرده، سینه مرغ یا ژامبون و کالباس( ۱۰۰ گرم)
فلفل دلمه‌ای کوچک(۱ عدد)
فلفل و نمک( به میزان لازم)
زردچوبه(به میزان لازم)
کره( به میزان لازم)


طرز تهیه و دستور پخت:


۱. در طرز تهیه اسنک با گوشت یا مرغ ریش‌ریش‌شده یا کالباس ویا ژامبون خردشده، ابتدا پیازها را به صورت خلالی خرد میکنیم  بعد  در تابه‌ای مناسب مقداری روغن میریزیم  و پیازها را درداخل  تابه خوب  تفت میدیم  تا تقریبا به رنگ طلایی دربیان.


۲. بعد گوشت، مرغ یا ژامبون و فلفل دلمه‌ای را به پیازها اضافه میکنیم  تا خوب تفت بخورن.


۳. دریه  تابه‌ای جداگانه مقداری روغن میریزیم  و قارچ‌ها ی خرد شده رو  در درون تابه میریزیم  و حرارت گاز را بیشتر میکنیم  تا قارج‌ها آب نندازن . بعد ازتفت خوب  قارچ‌ها آنها رو  به مخلوط گوشت، مرغ یا ژامبون و پیازمون  اضافه میکنیم  و مواد اسنک را به خوبی باهم مخلوط میکنیم. بعد نمک و فلفل و زرد چوبه رو همراه رب گوجه فرنگی به مخلوط مواد اضافه میکنیم و چند دقیقه مواد مخلوط شده با رب رو خوب تفت میدیم تا طعم خامی رب گوجه فرنگی کاملا از بین بره.


۴. وقتی مواد اسنک را آماده کردیم ، نان تست رو روی سطحی قرار میدیم  و یک ورقه از پنیر پیتزا را بر روی آن میذاریم  و مخلوط گوشت و قارچ را بر روی پنیر پیتزا ،و ورقه‌ای دیگر از پنیر پیتزا را بر روی این مواد قرار میدیم.


۵. نان تست دیگه رو برمیداریم  و آن را بر روی پنیر پیتزا قرار میدیم  هر دو طرف نان‌ها را به خوبی با کره چرب میکنیم . برای بقیه نان تست‌ها هم  همین مراحل را تکرارمیکنیم سپس دستگاه ساندویچ ساز را روشن میکنیم و بعد از اینکه دستگاه به خوبی داغ شد ساندویچ‌ها را در درون دستگاه قرار میدیم  و در دستگاه را به خوبی میبندیم. بعد از ۵ الی ۷ دقیقه اسنک‌ها مون آماده میشن.امیدوارم از خوردن این اسنک ها لذت ببرین.نوش جان

 

ارسال یک نظر


لطفا اطلاعات تماس خود را وارد کنید تا موجودی و قیمت را به شما اعلام کنیم.متشکریم