تهران پرداخت درب منزل

طرز تهیه کراکت مرغ پنیری با دو روش آسان!

نوشته شده توسط مهدیه کلانتری 2019/07/30 21:39:14 0 نظرات

کراکت مرغ پنیری از خوشمزه‌ ترین و پرطرفدارترین فست فود‌ های در حال حاضر است که در بین کودکانان و نوجوانان بسیار محبوب است. درست کردن این غذای فوق العاده در منزل به راحتی امکان‌ پذیر است و شما می‌توانید به جای رفتن به رستوران با استفاده از مواد اولیه تازه در منزل، در کمترین زمان ممکن، یک کراکت مرغ پنیری بسیار خوشمزه درست کنید. در این مقاله از فروشگاه اینترنتی برندس می‌توانید طرز تهیه کراکت پنیری ساده و کراکت پنیری با ژامبون را مطالعه کنید.

 


کراکت مرغ و پنیر
مواد لازم
سیب زمینی متوسط 4 عدد
سینه مرغ 1 عدد سینه کامل
جعفری ساطوری 2 قاشق غذاخوری
پنیر پیتزا 2/1 پیمانه
سیر 1 حبه
چوب دارچین 1 تکه
پودر پاپریکا 1 قاشق چای‌خوری
آرد سوخاری 2/1 پیمانه
تخم مرغ 2 عدد
پودر سیر 2/1 قاشق چای‌خوری
نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم
روغن مخصوص سرخ کردنی به میزان لازم
طرز تهیه
1. یک قابلمه کوچک را تا نیمه پر آب کنید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید.
2. مرغ را به همراه پیاز چهار قسمت شده و سیر به آب جوش اضافه کرده و بعد پودر سیر، پودر پاپریکا، زردچوبه، نمک، فلفل و چوب دارچین را به آن اضافه کنید.
3. حرارت اجاق گاز را کم کرده، درب قابلمه را ببندید و صبر کنید تا مرغ کاملا پخته و نرم شود، سپس آن را به خوبی ریش ریش کنید.
4. سیب زمینی ‌ها را بشوئید و آب ‌پز کنید.
5. پس از پختن سیب زمینی‌ ها، آن‌ ها را پوست گرفته و با گوشت‌ کوب یا غذا ساز له کنید.
6. سیب‌ زمینی له شده را در کاسه‌ ای نسبتا بزرگ بریزید، یک عدد تخم مرغ، جعفری خرد شده، مرغ ریش ریش و پنیر پیتزای رنده شده را به آن اضافه کنید.
7. مواد را به خوبی مخلوط کنید تا کاملا یک دست شوند و مایه یکنواختی به دست بیاید.
8. به اندازه یک گردو از مواد کراکت بردارید و با دست شکل دهید.
9. بقیه مواد کراکت را به همین شکل آماده کرده و سعی کنید همه کراکت‌ ها هم اندازه باشند.
10. در این مرحله یک عدد تخم مرغ را در کاسه کوچکی بشکنید و با همزن به خوبی هم بزنید تا زرده و سفیده کاملا مخلوط شوند.
11. آرد سوخاری را در بشقابی جداگونه بریزید و آن را کنار دست خود قرار دهید.
12. کراکت ‌ها را ابتدا به تخم مرغ آغشته کرده و سپس در داخل آرد سوخاری به خوبی بغلطانید.
13. روغن را در تابه ریخته و روی حرارت اجاق گاز قرار دهید تا داغ شود، بعد کراکت ‌ها را در روغن سرخ کنید.
14. پس از اینکه کراکت‌ ها کاملا طلایی شدند، آن‌ها را از روغن خارج کرده و در صافی یا روی دستمال کاغذی مخصوص آشپزی قرار دهید تا روغن اضافی آن‌ها به خوبی گرفته شود. ( هرچه روغن بیشتری از کراکت ها خارج شود، غذا سالم تر است، پس برای خارج شدن روغن عجله نکنید)
نکته: ابتدا یکی از کراکت ‌ها را در روغن قرار دهید و اگر باز نشد، بقیه آن ها را سرخ کنید. اگر کراکت با قرار گرفتن در روغن متلاشی شد، یک یا دو عدد تخم مرغ دیگر به مواد آن اضافه کنید. همچنین می‌توانید انواع سالاد کاهو را در کنار این غذا سرو کنید!

 


کراکت مرغ و پنیر با ژامبون
مواد لازم
سینه مرغ بدون استخوان 700 گرم
ژامبون گوشت 300 گرم
سیر 2 حبه
فلفل دلمه رنگی 1 عدد
پنیر ورقه 5 ورق
پنیر پیتزای رنده شده 1 پیمانه
رزماری و برگ بو به مقدار لازم
نمک، فلفل و جوز هندی به مقدار لازم
سس مایونز 2 قاشق غذاخوری
سس خردل 1 قاشق غذاخوری
تخم مرغ 1 عدد
پودر سوخاری 1 پیمانه
طرز تهیه:
1. قبل از هرچیزی مرغ را با سیر، رزماری، برگ بو، نمک و فلفل بپزید و پس از پختن و خنک شدن مرغ را چرخ کنید.
2. ژامبون و فلفل دلمه‌ای را چرخ کرده و با مرغ چرخ کرده مخلوط کنید.
3. سس مایونز، سس خردل، پنیر پیتزا، پودر جوز هندی، نمک و فلفل را به مخلوط مرغ و ژامبون افزوده و خوب هم بزنید تا مواد کاملا یکدست شوند.
4. مقدار موردنظر از مایه کراکت را روی کف دستتان پهن کنید، یک ورق پنیر روی آن قرار دهید و بعد آن را رول کنید.
5. باقی مانده مواد کراکت را به همین ترتیب آماده کنید و همه را در یک سینی بچینید.
6. تخم مرغ را در ظرف جداگونه ای شکسته و هم بزنید تا زرده و سفیده آن مخلوط شوند.
7. آرد سوخاری را در بشقاب جداگونه ای ریخته و کنار دست خود قرار دهید.
8. کراکت ‌ها را ابتدا در تخم مرغ و بعد در آرد سوخاری بغلطانید تا کاملا به آن آغشته شوند و سپس در روغن داغ سرخ کنید.
نکته: می‌توانید به دلخواه خود با افزودن انواع سبزیجاتی مثل هویج پخته، کنسرو ذرت، کاهو و کلم به کراکت مرغ پنیری طعم تازه‌ای دهید. همچنین کراکت پنیری را می‌توانید همراه با نان باگت، خیارشور، گوجه‌فرنگی، کاهو و زیتون به عنوان غذا در پیک نیک و یا در محل کار و دانشگاه استفاده کنید.
سخن آخر
همان ‌طور که همه شما میدانید، کراکت مرغ و پنیر نوعی فست فود است که باید در روغن فراوان سرخ شود. از طرفی، روغنی که برای سرخ کردن مواد غذایی در بیشتر فست فودی ها استفاده می شود، سوخته و کاملا غیر قابل اطمینان است، بهتر است چنین غذا‌هایی را در منزل و با استفاده از روغن‌ های تازه درست کرده و غذایی سالم برای خانواده خود مهیا کنید. 

 

منبع : All Recipes

ارسال یک نظر


لطفا اطلاعات تماس خود را وارد کنید تا موجودی و قیمت را به شما اعلام کنیم.متشکریم